← Lediga tjänster

Fordonsingenjör Elektronik

Driv och omtanke är två egenskaper som uppskattas mycket av våra kunder i Göteborg. Vill du förstärka vårt team av fordonsingenjörer inom elektronik som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och våra kunders utveckling?

 

Knightec är ett värderingsstyrt företag som tror på kraften hos ett team, framförallt team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är vi övertygade om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till vår framgång och vi har sedan många år samarbetat med bland annat Rinkebyskolan, dels för att lära oss mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består Knightec av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Vår ambition är att öka mångfalden ännu mer och bli lika många kvinnor som män på företaget. Vi värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vill du bli en del av vårt team?

 

Vi söker engagerade och utåtriktade ingenjörer med minst två års erfarenhet av produktutveckling inom fordonselektronik, såväl HW som SW. Du har dokumenterad erfarenhet av fordonsutveckling inom elektronikområdet med ECU HW/SW och funktionsutveckling och i grunden har du en högskoleutbildning inom data/elektronik/automation eller motsvarande. Du kommer att arbeta i produktutvecklingsprojekt ofta med inriktning mot HW elektronik och/eller mjukvaru/funktions- utveckling för inbyggda system. Har du dessutom kunskaper inom modellbaserad utveckling, Autosar programmering inbyggda system eller verifiering/validering är du än mer intressant för oss. Du ansvarar självständigt för att genomföra dina delar i projekten. Uppdragen utförs i samarbete med kund vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl på svenska som engelska.

 

Hos oss är det du själv som sätter gränserna för din utveckling. Vi stöttar. Allteftersom du utvecklas ökar möjligheterna till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder. Vi arbetar aktivt med att stärka vårt kunnande inom inbyggda system tillsammans med våra kunder och som konsult har du en viktig roll i detta arbete. Om du är intresserad av att arbeta på ett Karriärföretag med fokus på utveckling och eget ansvar, skriv gärna några rader om vad du kan tillföra Knightec och bifoga ditt cv till rekrytering@knightec.se.

 

För mer information kontakta Tommy Boström 0732-801450.

Sista ansökningsdag 2016-02-28.

 ”Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”