← Lediga tjänster

Mekanikingenjör

Driv och omtanke är två egenskaper som uppskattas mycket av våra kunder i Helsingborg. Vill du förstärka vårt team av mekanikingenjörer som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och våra kunders utveckling?

 

Knightec är ett värderingsstyrt företag som tror på kraften hos ett team, framförallt team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är vi övertygade om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till vår framgång och vi har sedan många år samarbetat med bland annat Rinkebyskolan, dels för att lära oss mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består Knightec av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Vår ambition är att öka mångfalden ännu mer och bli lika många kvinnor som män på företaget. Vi värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vill du bli en del av vårt team?

 

Som konsult på Knightec får du vara med och utveckla framtidens produkter och optimera redan befintliga i olika faser av utvecklingsprocessen. I rollen som mekanikingenjör kommer du att arbeta med mekanikkonstruktion för att öka våra kunders konkurrenskraft vilket ställer krav på goda kunskaper i 3D CAD verktyg som Creo, Inventor, Solid Works, Solide Edge eller Catia. Våra uppdrag utförs ofta på plats hos kund där en förutsättning är stor vana att arbeta i projektform och goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav. Som person ska du vara driven, strukturerad och noggrann, gilla att jobba i team och vara social och utåtriktad.

 

Du brinner för teknik och problemlösning och du bör ha arbetslivserfarenhet av mekanikkonstruktion. Erfarenhet från tyngre stålkonstruktion, rörlig mekanik, finmekanik eller rörkonstruktion är meriterande. I grunden är du högskoleingenjör  eller civilingenjör inom maskinteknik eller liknande,  gärna med inriktning mot produktutveckling eller produktionssystem. Som person är du affärsmässig, social och lyhörd för att hitta de bästa lösningarna på våra kunders utmaningar.

 

Hos oss är det du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Vi stöttar. Allteftersom du utvecklas ökar möjligheterna till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder. Om du är intresserad av att arbeta på ett Karriärföretag med fokus på utveckling och eget ansvar, skriv gärna några rader om vad du kan tillföra Knightec och bifoga ditt cv till rekrytering@knightec.se.

 

För mer information kontakta Jessica Elmehav på 0730-782996.

 

Sista ansökningsdag 2015-03-15.

”Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.”