← Lediga tjänster

Senior Produktutvecklare

Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som är teknikintresserad och utåtriktad med erfarenhet av produktutveckling. Som senior produktutvecklare hos oss kommer du varje dag att motivera människor i deras dagliga arbete. Du har konstruktionserfarenhet, gärna inom BIW, formbunden plast eller liknande, vilket du gärna vill fortsätta med fast på en högre nivå. CAD är även ett verktyg för att utvärdera och analysera och det är inte främmande för dig att arbeta i det. Du kommer ställas inför att motivera dina egna och andras idéer och lösningar och presentera dem för högre chefer eller ta diskussionen med leverantörer.

 

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning, gärna inom maskinteknik. Som person ser vi gärna att du är drivande, självständig, framåt, har en hög social förmåga och kan ta människor. Uppdragen genomförs på plats hos kund eller i våra egna lokaler i samarbete med kunden.

 

Krav

-5 års erfarenhet av produktutveckling mot fordonsindustrin eller likvärdigt

-Catia V5, Pro-Engineer/Creo, Teamcenter eller Enovia

-Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

 

Meriterande

-Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av ETL eller KU

-Projektledarutbildning

-Microsoft Project

-Körkort B

 

Hos oss är det du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Vi stöttar! Allteftersom du utvecklas ökar möjligheterna till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder. Vi arbetar aktivt med att stärka vårt kunnande inom konstruktion och design tillsammans med våra kunder och som konsult har du en viktig roll i detta arbete. Om du är intresserad av att arbeta på ett Karriärföretag med fokus på utveckling och eget ansvar, skriv gärna några rader om vad du kan tillföra Knightec och bifoga ditt cv till rekrytering@knightec.se.

 

För mer information kontakta Tomas Widén på 0732-80 22 93.

Sista ansökningsdag 2016-02-22, alla ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

Knightec är ett värderingsstyrt företag som tror på kraften hos ett team, framförallt team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är vi övertygade om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till vår framgång och vi har sedan många år samarbetat med bland annat Rinkebyskolan, dels för att lära oss mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar.

Idag består Knightec av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Vår ambition är att öka mångfalden ännu mer och bli lika många kvinnor som män på företaget. Vi värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vill du bli en del av vårt team?